Tajgonki z mięsem
świeża kapusta, marchew i cebula z dodatkiem makaronu sojowego, grzybów mun i kolendry zawinięte w pszenny papier i smażone, serwowane z sosem słodkie chilli
Smażony taj z królewską kombinacją wszystkiego
niekwestionowany hit każdej tajskiej wycieczki, smażony makaron ryżowy z jajkiem, kiełkami, czerwoną cebulą, szczypiorkiem i orzechami w kwaśno-słodkim sosie z owoców tamaryndowca w wersji z królewską kombinacją wszystkiego
Sezamkowa Krowa
nasza autorska wołowina w sezamie z kiełkami, czerwoną cebulą, świeżą kolendrą w delikatnym słodko-sojowym sosie podane z aromatycznym ryżem jaśminowym
Chrupiący nerkowiec z kurczakiem
kurczak z prażonymi orzechami nerkowca i chrupiącymi warzywami smażone w słodkim sosie z pasty sojowej podane z aromatycznym ryżem jaśminowym
Rajskie liczi
panang curry serwowane z piersią z kaczki, słodziutkim liczi, pomidorkami cherry, fasolką szparagową oraz pędami bambusa podawane z aromatycznym ryżem jaśminowym
Smażony taj z kurczakiem
niekwestionowany hit każdej tajskiej wycieczki, smażony makaron ryżowy z jajkiem, kiełkami, czerwoną cebulą, szczypiorkiem i orzechami w kwaśno-słodkim sosie z owoców tamaryndowca w wersji z kurczakiem
Kwaśna kreweta
prawdziwie tajska, bardzo aromatyczna ostra zupa na krewetkowo-rybnym wywarze z pomidorkami, trawą cytrynową, galangalem, liśćmi kafiru, limonką i 4 krewetkami
Chrupiący nerkowiec z tofu
tofu z prażonymi orzechami nerkowca i chrupiącymi warzywami smażone w słodkim sosie z pasty sojowej podane z aromatycznym ryżem jaśminowym
Smażony taj z krewetkami
niekwestionowany hit każdej tajskiej wycieczki, smażony makaron ryżowy z jajkiem, kiełkami, czerwoną cebulą, szczypiorkiem i orzechami w kwaśno-słodkim sosie z owoców tamaryndowca w wersji z krewetkami